Afaceri și comerț internațional


Import și export (25)


Ultimele Link-uri

Adaugat la: 11.04.2017
Operatiunile in service-ul nostru din Constanta sunt asigurate de dotarile si echipamentele de ultima generatie si de personalul calificat in reparatii auto. TRACOM IMPEX asigura urmatoarele categorii de reparatii auto: Mecanica, Electrica, Diagnoza
http://www.tracom.ro
Adaugat la: 27.03.2017
Electronic Tudor va ofera 27 ani de experienta in domeniul sistemelor de securitate auto-moto si imobile. Politica noastra este de a promova pe piata romaneasca produse profesionale de cea mai inalta calitate - fiabilitate si tehnologie.
http://www.electronictudor.ro
Adaugat la: 13.02.2017
Anunturi auto gratuite in Romania, adauga anuntul tau pe weltcars.com si maresteti sansele de vanzare.
https://weltcars.com
Adaugat la: 10.02.2017
Fenster Concept se ocupa cu realizarea produselor de înaltă calitate, mărind senzaţia de confort prin utilizarea uşilor şi ferestrelor din PVC de bună calitate. Realizam la comanda ferestre si usi din pvc si aluminiu la cele mai inalte standarde de calitate.
http://fensterconcept.ro/
Adaugat la: 16.01.2017
Confort si stabilitate fara vibratii, datorita prinderii ferme a frezei. Schimbarea frezei este rapida, simpla si sigura datorita sistemului unic, dezvoltat de BienAir.
http://www.bienair.ro
Adaugat la: 03.01.2017
Anunturi gratuite din toata Romania de la A la Z! Vinde repede in zona ta! Pune un anunt pe ProAnunt.ro ! Mai multa vizibilitate, mai multe sanse de vanzare!
http://proanunt.ro
Adaugat la: 28.12.2016
videochat de acasa pentru doamne,domnisoare si cuplurI in orice localitate!COMISION pana la 90% plata zilnica!cerinte: varsta minima 18 ani,calculator si camera web id mess studio.jully NR TEL=0760427290( WhatsApp) http://jullystudio4u.ro/
http://www.jullystudio4u.ro
Adaugat la: 19.12.2016
Echipa noastra va ofera solutii care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta confort, siguranta si energie. De la fatade cortina pana la usi din sticla, vitrine, placari din sticla, sticla securizata, sticla sablata, sticla antiefractie etc
http://www.sticla-romania.ro
Adaugat la: 08.11.2014
SC Luna TOUR - Transportator DIRECT. Oferim servicii de transport persoane Anglia Romania si retur cu autocare certificate turistic. Pret bilet: Incepand de la 89 de EURO! REZERVARI AUTOCAR Ag. Anglia: +44 121 364 2015 Ag. Romania: 0756 911 428
lunatour.ro
Adaugat la: 10.12.2013
Noi suntem cei care am creat prima platforma de intermediere pentru Proiectele tale cu cei mai tari Meseriasi, Manageri de Proiecte si Magazine specializate.
constructorulmeu.ro
Adaugat la: 26.09.2012
Aspro International va ofera servicii de proiectare si inginerie civila, industriala si agricola, consultanta tehnica si inginerie, expertize si verificari tehnice.
asproint.ro
Adaugat la: 31.08.2012
Comercializam distantiere pentru armaturi, feronerie, instalatii electrice si sanitare, echipamente de protectie, materiale de constructii, organe de asamblare si sisteme de fixare (ancore chimice si metalice, agatatoare, bride, cleme, conexpanduri, dibluri, piulite, popnit-uri, prezoane, rulmenti, splinturi, suruburi, tije filetate), sisteme de ventilatie, scule si unelte de mana, tiranti, vopsele si adezivi. Executam confectii metalice, prelucrari mecanice, frezare, strungarie, sudura, acoperiri galvanice precum zincare electrolitica si termica, dar si nichelare, cromare, brunare. Producem ancore, bride si conexpanduri metalice, distantiere pentru armaturi si tevi PVC.
storeinc.ro
Adaugat la: 10.05.2012
Va prezentam un magazin de corturi ce doreste sa se impuna pe piata de profil prin produse de calitate. Echipa magazinului nostru de corturi are o vasta experienta in import, distributie si vanzare de corturi. In cadrul magazinului de corturi veti gasi o gama larga de modele de corturi pentru absolut orice aplicatie sau destinatie.
magazincorturi.ro
Adaugat la: 19.04.2012
Avem peste 100 de oportunitati de franciza de la branduri internationale ce acorda francize in romania: King Kebab, Golden Pie, Quasi Pronti, Lizzaran, Lavazzam, Extyn. Va asteptam pe site-ul nostru.
franciza.ro
Adaugat la: 05.04.2012
Furnizor specializat de externalizare resurse umane.Reduceti costurile prin oferta noastra de externalizare resurse umane.Transferati responsabilitatea apeland la firme de resurse umane specializate.Obtineti date corecte si coerente.
tdgresurseumane.ro