Astronomie


Sistemul Solar (5)


Ultimele Link-uri

Adaugat la: 01.08.2008
Stiri - fi la curent cu tot ce se misca in Romania si in intreaga lume. Noi te aducem la zi cu stiri din diverse categorii: Politica, Sport, IT, Afaceri, Externe, Cultura, Divertisment, Social, Economie. Te asteptam sa fi informat.
stiri.w5.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Site-ul oficial al observatorului astronomic "Amiral Vasile Urseanu".
astro-urseanu.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Include informații despre observator, locația sa, calendarul activităților și o secțiune dedicată membrilor.
astroclubul.org
Adaugat la: 19.09.2007
Conține articole despre astronomie și diferite sisteme, o secțiune media și informații despre autor.
astronomia.go.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Site-ul oferă o metodă de fotografiere robotizată a stelelor variabile, împreună cu scheme hardware și aplicații și documentație software.
astro.corlan.net
Adaugat la: 19.09.2007
Articole, scurtă prezentare personală și imagini ale sistemului solar, oferite de tânărul pasionat de astronomie. Autorul oferă totodată o listă a instrumentelor recomandate, detalii despre modul de construire a unui observator astronomic și informații utile despre evenimente recente din domeniu.
angelfire.com
Adaugat la: 19.09.2007
Portal online ce oferă noutăți, imagini și detalii despre evenimentele de actualitate din domeniul astronomiei, cu opinii și sugestii ale membrilor exprimate în cadrul forumului online de discuții.
astronomy.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Sunt prezentate publicului studiile efectuate de personalul acestui centru de cercetare din domeniul silviculturii și ecologiei. De asemenea sunt prezentate rezervațiile naturale din Bucovina.
icassv.ro