America de Nord


Statele Unite ale Americii (98)


Ultimele Link-uri

Adaugat la: 19.09.2007
Situată în Republica Moldova, ambasada a promovat relațiile bilaterale dintre cele două țări în diverse domenii, politice, economice, sociale și științifice.
usembassy.md
Adaugat la: 19.09.2007
Site ce cuprinde știri și informații despre biserica română. Conține glume, muzică, informații și anunțuri gratuite.
bisericaromana.com
Adaugat la: 19.09.2007
Conține un scurt istoric, prezentarea buletinului parohial și o galerie foto.
stmaryro.org
Adaugat la: 19.09.2007
Site-ul este gândit ca un loc virtual de întâlnire pentru românii din Bay Area. Pagina se dorește a fi o contribuție modestă la îmbunătățirea comunicațiilor cu românii de pretutindeni. Sunt prezentate date utile despre România, despre comunitatea română din America, o listă a evenimentelor culturale, lista administrației și câteva rețete culinare.
casaromana.org
Adaugat la: 19.09.2007
Are rolul de a sprijini cooperarea economică dintre cele două țări, de a promova și influența procesul de democratizare a României și de a promova o economie de piață în folosul cetățenilor.
romanianamericans.org
Adaugat la: 19.09.2007
Se incearcă menținerea unei liste de concerte și turnee care au loc în America și care sunt dedicate comunității românești.
ero5hin.org
Adaugat la: 19.09.2007
Portal al comunității românești din Canada și SUA. Conține informații despre organizare și obiective, articole din presa românească de actualitate, oportunități de afaceri și prezentări ale ofertelor de muncă. Include un director cu resurse Web, un forum de discuții online și adrese de contact.
romanian-portal.com