Biblioteci


Universitare (7)


Ultimele Link-uri

Adaugat la: 19.09.2007
Informații despre istoric, organizare, servicii oferite în mod curent și publicațiile editate, alături de un catalog online și un tur virtual al instituției. Include și referințe privind biblioteca digitală "Memoria Moldovei".
bnrm.md
Adaugat la: 19.09.2007
Instituție bucureșteană cunoscută sub numele de "Biblioteca Colegiului Sf. Sava", fondată în 1838. Oferă un scurt istoric al activității, organizării și misiunii, lista evenimentelor de actualitate, informații despre produsele și serviciile furnizate și detalii despre publicațiile și proiectele de viitor, alături de un forum de discuții online și referințe de contact.
bibnat.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România. Site profesional dedicat specialiștilor din biblioteci și centre de informare naționale. Asociație profesională, forum, știri, pregătire.
anbpr.org.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Cataloage online, istoric, prezentări, colecții speciale și o bibliotecă virtuală.
bar.acad.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Instituție publică specializată în domeniul chimiei. Prezintă apariții ale revistelor de specialitate.
bch.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Prezintă informații despre istoric, organizare și activitățile culturale actuale și detalii referitoare la colecțiile publice, regulamente și orarul de funcționare. Oferă totodată posibilitatea de a răsfoire online a volumelor disponibile.
aman.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Conține prezentarea instituției și revista bibliotecii în format pdf.
bjvl.go.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Prezentarea bibliotecii și a Casei memoriale George Bacovia, alături de detalii despre principalelor evenimente ce se desfășoară în acest spațiu cultural băcăuan.
bjbc.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Instituție publică braileană - include o prezentare generală, detalii organizatorice, descrierea serviciilor disponibile și o secțiune actualizată dedicată manifestărilor culturale locale.
bjbraila.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Sunt prezentate istoricul, serviciile oferite și regulamentul de funcționare al instituției. Oferă și acces online la bazele de date ale instituției.
pedagogicallibrary.edinfo.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Instituție publică din Republica Moldova a cărei pagină conține: prezentare, istoric, servicii, noutăți, departamente.
pll.md
Adaugat la: 19.09.2007
Situată în județul Galați, această instituție oferă acces la lecturile dumneavoastră favorite.
bvau.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Volume literare din literatura clasică și contemporană, lucrări de referință sau evenimente istorice sunt relatate online.
biblioteca.euroweb.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Bibliotecă virtuală deschisă, ce conține poezii, proză, eseuri, comentarii și materiale biografice aparținând multor scriitori români clasici și contemporani. Vizitatorii se pot înregistra și pot contribui texte sau pot introduce profile noi de scriitori.
agonia.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Oferă informații despre autori români și străini, creații literare ale unor tineri autori precum și cărți online. Conține un guestbook și un forum de discuții unde cei interesați își pot spune părerea.
clublit.20m.com