Activități școlare


Matematică (7)


Ultimele Link-uri

Adaugat la: 28.07.2016
Dorim sa ne impunem pe piata larga a activitatilor pentru copii si parinti, prin originalitatea si creativitatea atelierelor noastre de prajturit, astfel ajutand-ui pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea, imaginatia si sa se imbogateasca cu diverse deprinderi, in acest caz, gatitul si decoratul preparatelor. Echipa noastra tanara si creativa, este gata sa va poarte prin lumea dulciurilor. Atelierul de prajiturit reprezinta o activitate pentru copii inedita dar si pentru parinti, deoarece acestia pot invata impreuna cu cel mic diverse retete speciale pentru pitici si decoruri interesante, pe care mai tarziu le pot pune in practica acasa. De asemenea, organizam aceasta activitate educativa si in scoli, gradinite si after school-ur dar si ateliere separate pentru cei care sunt interesati. Atelierul de prajiturit va vine in intampinare si cu mici cadouri pentru cei mici.
http://atelierdeprajiturit.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Cărțile existente sunt destinate copiilor, iar modul de accesare și căutare a lor este variat.
orhei.iatp.md
Adaugat la: 19.09.2007
Sunt prezentate date de ordin general despre amfibieni, alături de detalii despre specii și tipurile de broaște râioase din întreaga lume.
brotacel.go.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Site-ul prezintă momente din activitatea clasei, cu fotografii și detalii despre elevii acesteia, informații despre revista iDEEA și date de contact pentru vizitatori.
c5a103.go.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Dedicat copiilor, oferă conturi de e-mail gratuite, informații despre examenele de capacitate și admitere, concursuri, programul TV, referate, basme, jocuri și povești pentru copii, alături de un forum de discuții și o comunitate online.
clopotel.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Articole, scurtă prezentare personală și imagini ale sistemului solar, oferite de tânărul pasionat de astronomie. Autorul oferă totodată o listă a instrumentelor recomandate, detalii despre modul de construire a unui observator astronomic și informații utile despre evenimente recente din domeniu.
angelfire.com
Adaugat la: 19.09.2007
Scurtă incursiune în lumea fizicii și despre istoria acestei științe, prezentată de elevii școlii. Oferă și programe de divertisment, realizate cu tehnologia Java.
geocities.com
Adaugat la: 19.09.2007
Oferă probleme și soluții ale unor probleme și algoritmi din informatică.
ed-info.licjibou.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Oferă poezii, cântece, jocuri și informații despre modul de pronunțare a cuvintelor din vocabularul fundamental englezesc.
englezapentrucopii.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Oferă informații despre elementele de bază ale gramaticii limbii engleze. Un site util celor ce doresc să învețe această limbă.
english.home.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Ajută copiii să învețe literele, cifrele, culorile și diferite melodii, să recunoască animalele sălbatice sau domestice, să citească povești și să facă diferența dintre anumite fructe și legume.
infotim.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Imagini ale elevilor, de la diferite evenimente și ale școlii din Cavnic, județul Maramureș.
liceulcavnic.home.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Oferă informații despre activitatea și evenimentele recente ale liceului estetic-umanist din Republica Moldova, alături de evenimente, galerie foto, un forum de discuții și o carte cu impresii ale vizitatorilor.
iatp.md
Adaugat la: 19.09.2007
Un site despre educatie, jocuri, povești și curiozități despre animale, astronomie și natură, invenții, jucării și datele de contact ale firmei.
magicland.ro
Adaugat la: 19.09.2007
Conține articole și programe pentru calculator, realizate de elevul informatician amator, aranjate în noutăți, plăci de bază și overclocking.
pacu.go.ro